BERUSELSE

En debatforestilling, der bryder et tabu

En forestilling om en familie med brudte løfter og et stort tabu. Mor, lillebror og storesøster er med-afhængige. Det er far, der drikker, men misbruget styrer også resten af familien. Medafhængighed og alkoholmisbrug har taget magten fra dem, og det er ikke længere familien, der styrer hverdagen.

Vi møder faderen – helten, ham den sjove, pæne og gode mand, som “bare” drikker lidt for meget. Vi undskylder ham – bortforklarer og dækker over ham. Moderen forsøger at få det hele til at hænge sammen. Hun fejer det unævnelige væk - for i morgen er det hele nok bedre, og med et stykke hjemmebagt kage kan selv den værste situation forsødes.

Lillebror er flov, for han mærker, at alle ved, noget er galt – han forstår ikke, at ingen indrømmer det. Fodbold er hans store passion. Og når han dribler med bolden og sparker på mål, forsvinder verden omkring ham. Storesøster er 12-talspigen – perfektionist til fingerspidserne.

Udadtil er alt, som det skal være. De fremstår som den perfekte familie. Men indadtil falder det hele langsomt fra hinanden...

Medvirkende: Ernesto Piga Carbone, Sofie Ancher Vea, Anders Cornelius Zoffmann og Marianne Søndergaard. Instruktør: Line Paulsen. Scenograf: Nadia Nabil. Komponist: Sune Skuldbøl Vraa. Manuskript: Thomas Markmann og Sosha Teperowska. Producent: Team Teatret og Teatret st. tv.

Spilletid: 70 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook