DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

Humoristisk og kærlig ungdomsforestilling om identitet

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO er en sjov og rørende ungdomsforestilling om at komme i puberteten, gøre op med sine fordomme og finde sin identitet. Om mødet med den første kærlighed og om at træde ind i de voksnes verden – ganske pludseligt!

At være en 13-årig skilsmissedreng, der lige er kommet i puberteten, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie nordpå, efter ens mor er skredet med pilatestræneren, kan det hele føles meget uoverskueligt.

Arvid møder Indiane, der er yngre end ham selv, men meget mere i puberteten. Hun klæber sig til ham, selvom han ikke vil have noget med hende at gøre. Hendes far er bøsse, en rigtig handyman og så er det ovenikøbet ham, Arvids far flirter med. Arvid og Indiane lægger planer for at forhindre deres fædre i at blive kærester, for de vil for alt i verden ikke være søskende!
Alt kan ske - og det gør det! Én ting er sikkert: det bliver en sommer, Arvid aldrig glemmer.

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO er HiLS DiN MOR og Folketeatrets danske dramatisering af Endre Lund Eriksens norske ungdomsbog Den sommeren pappa ble homo.

Medvirkende: Peter Schlie, Julie Jeziorski Jensen, Mikkel Reenberg og René Benjamin Hansen. Dramatiker: Julie Maj Jakobsen. Instruktør: Mia Lipschitz. Scenograf: Mona Møller Schmidt. Lyddesign: Jes Theede. Lysdesign: Sonja Lea. Teaterforlag: Songbird AS. Producent: HiLS DiN MOR og Folketeatret.

Spilletid: 70 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook