DET BEGYNDER AT BLIVE KOLDT OM FØDDERNE...

En livsbekræftende fortælling om døden

Han er en mand, der gennem hele sit lange liv har været tilsmilet af forsynet. Ud over et par aldersbetingede småskavanker, føler han sig stadig rimelig rask og rørig, hvorfor han ikke tidligere har skænket livets afslutning mange tanker.

Men inden for det seneste år er tre af hans jævnaldrende, nære venner døde; den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt pludselig om, og den tredje skød sig af uransagelige årsager en kugle for panden.

Disse triste begivenheder sammenholdt med det faktum, at tidsskriftet Ældresagen med jævne mellemrum dumper ind gennem mandens brevsprække, har bevirket, at han føler et stigende behov for at forholde sig til den kendsgerning, at også han skal dø inden for en overskuelig fremtid.

Ganske vist har han ikke en formodet udløbsdato at bekymre sig om, som det var tilfældet med hans kræftsyge ven, men det er dog gået op for ham, at han befinder sig i sit livs efterår.

For det begynder at blive koldt om fødderne, og han ligger ofte vågen om natten...

Medvirkende: Hans Rønne. Instruktør: Lars Knutzon. Scenograf: Gitte Baastrup. Manuskript: Hans Rønne. Lys: Poul Jepsen. Producent: ”Teatret”.

Spilletid: 75 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook