ELSEBETH EGHOLM

Teatersalon

Elsebeth Egholm er født og opvokset i Aarhus, hvor hun stadig bor. I 1999 debuterede hun med bogen ”De frie kvinders klub”, og sidenhen har hun udgivet en masse bøger. Mest kendt er nok hendes krimiserie om journalisten Dicte Svendsen, hvoraf første bind udkom i 2001 og seneste bind, ”Dødvægt”, i 2015.

I 2017 introducerede Elsebeth Egholm så en ny og anderledes romankarakter i bogen "Jeg finder dig altid", som er første planlagte bind i serien om lægen Rina, der klatrer på høje bygninger og laver street art om natten.

I denne teatersalon giver Elsebeth Egholm publikum mulighed for at møde de to kendte romankarakterer Dicte Svendsen og Rina. Elsebeth Egholm fortæller blandt andet om skiftet fra Dicte-universet til Rina-universet, om de tanker hun har gjort sig for, at Rina ikke skulle ligne Dicte, men samtidig være endnu en handlekraftig heltinde. Hun beretter om kampene for at få Rina-figuren formet, så hun kunne være en opdateret udgave af en krimiheltinde og en slags realistisk superwoman i Aarhus.

Medvirkende: Elsebeth Egholm.

Spilletid: 120 minutter.

Der er pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook