HVAD TÆNKER EN MURER – EGENTLIG?

Teater om håndværkerliv

En varm, kærlig og nostalgisk fortælling om dengang murerne var konger på byggepladserne. Dengang alle huse blev bygget i sten, og det var murerens ret at sætte tempoet og gå tidligt hjem om lørdagen.

MurerMads skal restaurere og modernisere en stor, gammel villa, der ligger ude i det kvarter, hvor BMW´erne fylder godt på vejene. I en samtale med byg- herrens vidunderlige hustru kommer MurerMads igennem mange aspekter ved håndværkerlivet. Men mens han forklarer hende, hvad en ”fejl i forbandtet” er, kommer han så tæt på, at det koster ham hans liv med kone, børn, Lada 1500 stationcar og en muret garage.

HVAD TÆNKER EN MURER – EGENTLIG? er et humoristisk kig på faglig stolthed, solidaritet, sort arbejde, betonbyggeri, stress, sex og alkohol. Men først og fremmest er forestillingen en hyldest til huse, kvinder og det gode håndværk!

Medvirkende: Mads Nørby og Catrin Haass Svendsen (violin). Instruktion: Mads M. Nielsen. Komponist: Morten Nørby, Mozart m.fl. Lysdesign: Jens Poulsen. Manuskript: Mads Nørby. Producent: Victorias Enebarn.

Spilletid: 80 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook