KAPTAJN BECK PÅ LANGFART

Forrygende operetteaften med Kaptajn Beck

I dette års Kaptajn Beck-forestilling sejler vi den halve klode rundt. Vi begynder med både smægtende og vemodige klange fra de russiske stepper og floder. Glæd Jer til Prins Orlofsky fra ”Flagermusen”, Léhars ”Volga-sang” og ikke mindst den berømte, russiske ”Moskva-nætter”.

Derpå går turen til Amerika og noget af al den fortryllende musik, vi møder i tegne- og animationsfilm. Hvem husker ikke ”Bella Notte” fra ”Lady og Vagabonden”, al den vidunderlige musik i ”Askepot” eller hvad med de livlige operettetoner fra ”Mary Poppins”?

Endelig kommer vi til Alperne med den uopslidelige ”Sommer i Tyrol”, hvor kærlighedsforviklingerne mellem kroværtinden Josepha og hendes tjener Leopold sprudler med gode toner, så vi lover, vi nok skal ende i sommersol ved Den Hvide Hest. Den knuselskelige Julie Albertsen står for løjerne på spindesiden, mens hendes mandlige modpart Johnathan von Schwanenflügel giver hende sang til stregen. Og vanen tro vil Kaptajn Beck traktere klaveret og føre os sikkert i havn med anekdoter og røverhistorier.

Medvirkende: Julie Albertsen (sopran), Johnathan von Schwanenflügel (tenor) og Jacob Beck (pianist). Komponister: Johann Strauss, Franz Lehár, Vasily Solovyov-Sedoi, Oliver Wallace, Sergei Prokofiev, Ralph Benatzky m.fl. Producent: Thy Teater.

Spilletid: 80 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook