MERETE PRYDS HELLE

Teatersalon

Merete Pryds Helle fik sit gennembrud med romanen "Fiske i livets flod" i 2000. Hun har sidenhen udgivet alt lige fra børnebøger og essays til anmeldelser og prosa. 

I 2016 udkom hendes roman "Folkets skønhed", som er en socialrealistisk slægtsroman om livet i en fattig landsby på Langeland i 30’erne og under krigen. Vold og misbrug er dagligdag og børneflokken vokser. Den lille fattige Marie drager til København for kærligheden, men river sig aldrig fri fra sit ophav og sin familie. For Langeland flytter med!

Merete Pryds Helle har skrevet romanen på sin mors historie og er således et autentisk billede på den familie, som moren Marie voksede op i. I januar 2017 modtog Merete Pryds Helle De Gyldne Laurbær af landets boghandlere efter flere ugers placering på bestsellerlisterne. Hun modtog desuden Politikens Litteraturpris i 2016.

I denne gribende, personlige og tankevækkende teatersalon fortæller Merete Pryds Helle om arbejdet med at skrive romanen, om at tage tilbage til daglejerhuset i Østerskov på det sydøstlige Langeland og om udfordringerne ved at skrive romanen, som henter inspiration i Meretes egen opvækst.

Medvirkende: Merete Pryds Helle.

Spilletid: 120 minutter.

Der er pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook