Nationalparkdage for børnehavebørn

Det er vigtigt, at børnehavebørn får et godt forhold til naturen, og at de finder ud af, at der sker rigtig mange sjove og interessante ting ude i naturen. Og at der endda også kan  være kulturoplevelser i naturen. Det finder de ud af i dagene 30. og 31. august samt 1. september, hvor ca. 300 børnehavebørn fra Thisted Kommune skal opleve teaterforestillingen INDE I DEN DYBE SKOV i Nystrup Klitplantage. Her kommer de til at opleve, at skoven bliver magisk, forunderlig og befolket af skøre og sjove skovvæsner.

Og børnehavebørnene skal ikke sidde stille, for det bliver en forestilling, hvor de skal bevæge sig rundt og bruge kroppen og sanserne på nye måder i forhold til naturens udfordringer 

Nationalparkdage for børnehavebørn er en idé, der er fostret hos Ole Steen Larsen, som er tidligere leder af Vestervig Børnehave og nu frivillig formidler i Nationalpark Thy.

Sidste år var det ved Lodbjerg Fyr det foregik. I år bliver det i Nystrup Klitplantage i nærheden af gravhøjen lige efter Struncks Hus.