MØDRE

MØDRE er et komisk og sårbart indblik i livet som mor med alle dets dertilhørende glæder, sorger, udfordringer og magiske øjeblikke

MØDRE er en forestilling, der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter og spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet. Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme, ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre. Forestillingen MØDRE er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Det er en sjov, rørende og hudløs ærlig fortælling om at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

MØDRE sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter og små opdagelser ved det at være mor.

Medvirkende: Szhirley Rokahaim, Lykke Sand Michelsen, Julie R Ølgaard og Sara Møller Olsen. Instruktør: Christine Exner. Dramatiker, forfatter: Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen og dramatiker Anna Bro. Producent: Louise Schouw Teater.

Spilletid: 80 minutter.

Der er ikke pause.

Dato, tid og sted
Thy Teater, Thisted
Del på Facebook